Férfi magazin

A Méthode Traditionnelle szaktudás és tradíció

május 10th, 2018

Méthode Traditionnelle

Manapság rengeteg ital van forgalomban világszerte. Ezek között meghatározó az alkoholos, csak felnőtteknek engedélyezett fajták részaránya. A különböző eljárások alapján készült termékek mindegyike rendelkezik a maga nemében sajátos, egyedi tulajdonságokkal. A pezsgő egyik jellemző gyártási eljárása a Méthode Traditionnelle, ami tulajdonképpen a palackban történő érlelést jelenti, az első perctől kezdve.

A pezsgő alapanyaga kiváló minőségű szőlő. Ez általában fehér vagy rozé lehet. Az eljárás során a szőlőlevet egyenesen, a majdan dugaszolással záródó, saját palackjába öntik és nagyjából 3-4 hétig érlelik. A Méthode Traditionnelle eljárás során folyamatosan ellenőrzik a minőségét, az állagát, illetve időközönként forgatják is az üvegeket.

A gyakorlat szerint, a 12 lépésből álló folyamat végén a finom nedű lezárásra kerül és mehet is a boltok polcaira. A Méthode Traditionnelle eljárás nagyon szigorú, folyamatos ellenőrzések folyamatát jelenti. A szakemberek az évszázados hagyományok és eljárások megtartásával érik el a tökéletes minőséget.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás